lördag 25 augusti 2012

Dag 4

Det börjar närma sig slutet på kursen. Stämningen dag 4 va spänd. Vi skulle nämligen snart hålla vår första klass i SBF.
Flera vana både lärare och talare som deltar vittnade efteråt att trots dessa erfarna år så va det nervöst att ha en (1) publik.

SBF klassen skulle ske runt kl14 så vi fick möjlighet att förbereda gott och väl. Jag jobbade med Arno van Dijk och vi fick faktiskt två i publik. På detta vis kunde vi båda demonstrera SBF. Min elev hade en uppenbart fysisk upplevelse, medan Arnos - som va kvantfysiker - kände ingenting. Efteråt pratade vi vidare om upplevelsen med våra elever och då plötsligt, som en rysande skakning och djup suck, DÅ fick han upplevelse. Ögonen förändrades på direkten och de blev tårfyllda genast. Lycka!

Innan allt detta fick vi möjlighet att ställa frågor till White Eagle som Jonette kanaliserade. Jag ska försöka sammanställa lite av det vid senare tillfälle.

Underbar avslutningsmiddag avnjöts. Senare innan läggdags va vi flera som delade skratt och avslappnat umgänge på stadshotellets uteservering.

Tack!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar